TIPS OCH RÅD

  • För bästa tvättresultat, schamponera alltid två gånger när du tvättar håret. Tvätta ditt hår varannan till var tredje dag. Använd en relativt liten mängd schampo. Massera försiktigt, riv inte i hårbotten. Glöm inte att skölja ur ordentligt. 
  • Frottera (gnugga) inte håret med handduken. Tryck istället en handduk mot ditt hår. 
  • Red ut tovor med en lämplig kam eller borste, gärna med balsamet kvar i håret. Börja att kamma längst ut mot topparna.
  • Använd värmeskydd när du utsätter håret för hög värme. 
  • Använd hårinpackning en gång i veckan. Glöm inte att avsluta behandlingen med balsam. 
  • Använd rätt schampo för din hår- och hudtyp för att undvika klåda och irriterad hårbotten. Om du har färgat hår så är det viktigt att använda färgschampo och färgbalsam som låser fast färgpigmenten i håret. 

INFÖR DITT BESÖK


Färgning
Självklart gör vi alltid vårt bästa för att skydda dina kläder när du är hos oss, men det finns alltid en liten risk att det hamnar färg där det inte ska. Även om risken är mycket liten är det ändå klokt att inte välja kläder du är rädd om när du färgar ditt hår.

Uppsättning
Vid håruppsättningar rekommenderar vi att du bär kläder som du lätt kan ta av dig, helst kläder du inte behöver dra över huvudet. Då riskerar du inte att uppsättningen förstörs vid ett eventuellt klädombyte. För bästa resultat ber vi dig att tvätta håret dagen innan och att håret är helt torrt inför ditt besök.

Förhinder
Vid förhinder måste du avboka senast 24 timmar innan din bokade tid. Ej avbokad tid debiteras med 50 %. Du avbokar genom att ringa direkt till salongen.

Nöjd-kund-garanti
Om du inte är helt nöjd med resultatet och det inte motsvarar dina förväntningar utifrån konsultationen kommer vi att göra om behandlingen till dess överenskommet resultat är uppnått.


Kontakta oss

Beauty Room i Avesta

Myrgatan 10
774 31  Avesta

0226 - 76 99 63
info@beautyroomavesta.se